Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Mulțescu are fluturi în stomac!

Chiar dacă este unul dintre cei mai experimentați antrenori din fotbalul romănesc, Gigi Mulțescu are emoții mari înaintea celui de-al patrulea debut pe banca petrolistă. Startul este cu puternic impact emoțional, împotriva lui U Cluj. La ultimul debut pe ,,Ilie Oană”, Mulţescu l-a înlocuit pe fostul portar Răzvan Lucescu şi a pierdut, 2-3, cu Steaua. Acum, speră să fie invers în fața unui alt fost apărător, Bogdan Lobonț. Conducerea clubului a apelat la experiența sa și speră să facă treabă pe căt de bine este văzut de fanii petroliști.
Vicele Tavi Grigore spune că antrenorul Mulțescu a venit cu propunerea de a da băieților o primă suplimentară pentru a-i motiva în plus. Însă oficialul clubului a evitat să spună ce au hotărăt, important este să căștige echipa iar băieţii nu vor fi nemulţumiţi.
Cel poreclit ,,SMURD-ul” a mai spus că după prima zi era pesimist, acum este optimist şi vrea de la Marinescu şi ceilalţi băieţi, viteză,explozie şi reacție. El a anunţat că va schimba mai mult de jumătate din echipă.
Gigi Mulţescu şi-a dat acordul de Buna Vestire. Un alt semn bun poate fi apariția unei lupoaice în curtea stadionului. Aceasta s-a rătăcit și a venit în bărlogul lupilor. Jucătorii, oamenii din staff și nu numai, au adoptat-o și toţi vor ca apariția ei să ,,nască” trei puncte măine seară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co