Cultura

“Mulțumește unui dascăl”

“Mulțumește unui dascăl” este campania demarată, cu mai puțin de o săptămână în urmă, de asociația umanitară “Ai Carte”. Scopul acestui proiect este de a evidenția faptul că în sistemul de învățământ românesc există și oameni capabili, care s-au resemnat cu salariile mici, cu birocrația existentă și cu multiplele neajunsuri, dar care își fac in continuare meseria cu devotament.
Campania se adresează elevilor și studenților care au avut de-a lungul timpului unul sau mai mulți dascăli pe care i-au apreciat în mod deosebit, iar acum a venit timpul să le mulțumească.
Toți cei care au un dascăl favorit, îl pot înscrie în această campanie prin completerea unui formular pe care îl găsesc pe site-ul asociației, menţionând totodată şi motivul pentru care îi multumește. Datele vor fi centralizate săptămânal. Până în acest moment, profesorul care a adunat cele mai multe aprecieri, predă în Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești. Asociația “Ai Carte” funcționează din anul 2013 și s-a făcut remarcată prin implementarea unor proiecte de impact printre care “Bursele Performer”, “Adu un copil la teatru” sau “Meditații gratuite pentru Bacalaureat pentru 40 de elevi prahoveni”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co