Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

N-au fost domni cu doamnele și domnișoarele

După o bună perioadă de timp Petrolul a avut peste 6000 de fani în tribune. Au fost multe doamne și domnișoare invitate de club odată cu venirea Mărțișorului. Însă domnii din teren ai Petrolului nu au reușit să le ofere un succes. Doar un egal cu Metaloglobus în urma unui joc nebun. Greșeală mare Brînză, două bare în aceași fază și multe ocazii de ambele părți. Liderul din teren, Marinescu, a recunoscut că echipa nu a mers bine însă şi arbitrajul a fost îngăduitor cu oaspeţii.
Fostul petrolist Claudiu Herea spune că și-a dorit mult să înscrie și veniseră chiar să căștige. Înainte de joc s-au motivat cu muzică iar la final s-au bucurat la fel.
Antrenorul Gyuszi Balint rămăne neînvins la Ploiești și la finalul jocului i-a consolat pe cei de pe banca petrolistă. Principalul Cornățeanu și-a asumat eșecul cerăndu-și scuze fanilor pentru evoluție și rezultat.
Vărful Moldoveanu a trebuit să-și schimbe tricoul în timpul jocului după ce i-a fost rupt. A purtat un alt echipament însă norocul nu a fost de partea lui fiind la al doilea meci fără gol marcat.
Semieșecul Petrolului poate avea consecințe și mai mari. Echipa poate pica pe locul 5 dacă U Cluj se impune, astăzi, în fața lui ASU Poli Timișoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co