Sport

Neagu, antrenoare națională

Superstarul Cristina Neagu a făcut pe antrenoarea la ultimele antrenamente înaintea plecării în Brazilia. Cea mai bună handbalistă s-a consultat cu principalul Tomas Ryde și le-a dat indicații colegelor la antrenamentele din Sala “Olimpia”. Neagu a vorbit cu fetele pe bancă dar a și mers în spatele defensivei pentru a regla o apărare care poate aduce o medalie olimpică. Cristina a fost în postura antrenoarei deoarece a fost menajată. A făcut o parte din antrenament, dar nu a participat la testul împotriva echipei naționale masculine de juniori. Secundul Costică Buceschi le-a atenționat pe fete că au parte de un adversar tare. Iar duelurile lui “Mika“ Brădeanu și a celorlalte fete a fost pe măsură. Au intrat în clinciuri cu handbaliștii, i-au dărămat însă nici aceștia nu le-au menajat pe fete.

Handbalistele României au fost, în weekend, la Ploiești si au avut treabă și sâmbătă. Sesiunile lui Ryde sunt marcă înregistrată, iar suedezul știe să le destindă pe fete. La începutul antrenamentului le-a permis să joace tenis cu piciorul, după care s-au pus în cerc și s-au masat reciproc. Apoi a urmat greul pentru handbaliste, cu scări, sprinturi dar și un amical împotriva juniorilor de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești.

Naționala a preferat să efectueze ultimele antrenamente la Ploiești datorită suprafeței de joc foarte bune din “Olimpia”. În această seară, lotul va ajunge în Brazilia, după un drum de 12 ore pe ruta București-Roma-Rio de Janeiro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co