Administratie

Nemultumiti de locuinta primita

Familia Luţă locuieşte în blocul de locuinţe sociale Concifor din Sinaia. Au primit în urmă cu un an de la Primărie un apartament la demisolul imobilului pentru că au o condiţie socială precară. Cu toate astea, oamenii sunt nemulţumiţi de căminul primit de la administraţia locală. Spun că trebuie să îndure mizeria şi mirosul insuportabil şi vor să primească de Primărie o altă locuinţă. Tot familia Luţă mai spune că au mai fost locatari repartizaţi la demisolul imobilului, însă şi-au părăsit apartamentele din cauza condiţiilor.
Viceprimarul oraşului Sinaia, Gheorghe Bădăran ştie de nemulţumirile familiei Luţă. Reprezentantul administraţiei locale spune că au mai fost mici probleme la blocul Concifor vara trecută, însă o echipă le-a remediat imediat. S-au făcut eforturi mari pentru ca cei evacuaţi din casele naţionalizate să primească o locuinţă decentă, spune viceprimarul, care a fost de multe ori în ultima perioadă la blocul Concifor.
Viceprimarul oraşului Sinaia crede că totul ţine de înţelegere şi de organizare. Au existat şi reclamaţii de la familiile care locuiesc la celelalte etaj. Şi aceştia se plângeau, spune reprezentantul Primăriei. Nu de mizerie….ci pentru că liniştea publică era deranjată din cauza scandalurilor iscate de familiile care locuiesc la demisolul imobilului. Primăria Sinaia a dat spre folosinţă blocul Concifor în vara anului trecut. Erau persoane care riscau să doarmă sub cerul liber dacă nu primeau de la administraţia locală o locuinţă. Iată că, la nici un an de la inaugurare au apărut şi nemulţumirile. În Sinaia, ca şi în alte oraşe din ţară, sunt zeci de familii care aşteaptă pentru a primi o locuinţă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=q_jMcfJdstI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co