Nico, Directia 5 si Voltaj

Imediat după terminarea spectacolului de la Casa de Cultură Geo Bogza, spectatorii s-au deplasat, cu mic cu mare, în centru civic al municipiului Câmpina, acolo unde administraţia locală a organizat un spectacol cum rar se vede. Mai bine de 2.000 de câmpineni, conform estimărilor, s-au adunat în faţa scenei, pentru a se distra alături de Nico, Direcţia 5 şi Voltaj. Printre spectatori s-a numărat şi primarul Horia Tiseanu, care a ţinut să le spună încă o dată LA MULŢI ANI câmpinencelor.
Spectacolul a început într-un mod cu totul deosebit, Nico şi cele două dansatoare voluptoase ale sale reuşind să încălzească publicul. Atât feminin dar mai ales pe cel masculin. Cum Nico a făcut un cadou de 8 martie câmpinencelor, ne-am gândit că merită şi ea măcar o floare.
Băieţii de la Direcţia 5 au fost cei care au continuat distracţia. Versurile cunoscute ale cântecelor lor au fost pe buzele celor aflaţi în faţa scenei. La final toboşarul Marius Keseri a fost desemnat să le transmită câteva gânduri frumoase celor cărora le-a fost dedicat întreaga manifestare.
În final, pe scenă a urcat Călin Goia, împreună cu băieţii săi de la Voltaj. În acel moment publicul s-a dezlănţuit. „Din floare-n floare ca o albinuţă vrei să zbori”… „tânăr vreau mereu să fiu, să trăiesc aşa cum ştiu”…iată doar câteva din refrenele pe care câmpinenii le-au cântat alături de membrii trupei Voltaj.
Imediat după ce membrii trupei Voltaj şi-au luat rămas bun de la publicul câmpinean, a început un foc de artificii, cu un mesaj mai mult decât elocvent: 8 martie! Adică…La Mulţi Ani… doamnelor şi domnişoarelor.
httpv://www.youtube.com/watch?v=C3OxoR5aOqU

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co