Actualitate

Nocturna, un pariu al administraţiei Hipodromului

Nocturna este un pariu al administraţiei Hipodromului Ploieşti. Pe care organizatorii vor să-l câștige iar cursele să se desfășoare la lumina reflectoarelor. Cel mai probabil acest lucru va fi posibil din sezonul următor, după cum au afirmat oficialii CSM-ului şi nu numai, la conferinţa de presă de astăzi. Lucian Băroiu, reprezentant al Ligii Ecvestre Profesioniste şi organizator de curse de trap, susţine că astfel de alergări sunt mult mai spectaculoase şi fac bine, atât cailor cât şi jockey-ilor.
Până la aprinderea nocturnei pe Hipodrom, Lucian Rădulescu, directorul adjunct al clubului, şi viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, îşi doresc implementarea unor case de pariuri, împreună cu Loteria Româna dar şi cu partea privată, care să fie la dispoziția celor care vor să mizeze pe curse, indiferent de natura lor.
Duminică, la Hipodrom se va desfășura o nouă reuniune. Vor avea loc patru curse de trap și tot atâtea de galop. Cea mai importantă alergare va fi Premiul Municipiului Ploieşti.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co