Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Noi marcaje rutiere pe Democrației

Municipalitatea a demarat o serie de lucrări pentru realizarea marcajelor rutiere pe una dintre cele mai importante artere din sudul Ploieștiului.
Este vorba despre strada Democrației, care face legătura între centrul orașului și partea de sud, mai exact podul peste calea ferată.
Astfel, municipalitatea dorește să reconfigureze modul de desfăşurare a circulaţiei rutiere pe una această stradă, autorităţile locale comandând deja efectuarea unor marcaje rutiere noi. Se are în vedere schimbarea configuraţiei benzilor de mers, reîmprospătarea marcajele din dreptul trecerilor de pietoni şi crearea unor noi locuri de parcare.
Acțiunea a fost anunțată chiar de viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare. Acesta a afirmat că au fost finalizate lucrările de remarcare rutieră pe strada Democratiei, în zona bisericii Sfântul Pantelimon.
El a mai spus că se vor monta și stâlpișori flexibili pentru delimitarea sensurilor de circulație, în aceeași zonă.
Potrivit anunțului făcut de Cristian Ganea, ieri au fost montate indicatoarele şi s-a trasat marcajul, urmând ca astăzi să fie terminată semnalizarea rutieră din zonă şi să se monteze stâlpişorii flexibili pentru delimitarea sensurilor de mers. El a subliniat, în context, faptul că pentru el siguranța pietonilor reprezintă o prioritate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co