Actualitate

Noul președinte al USR Prahova țintește la fotoliul de primar

Filiala USR Prahova și-a prezentat astăzi noua conducere, pentru următorii doi ani, aleasă în cadrul conferinței de partid din 28 septembrie.
Funcția de președinte este ocupată de către Mihai Polițeanu.
Vicepreședinți au fost desemnați George Marusi, care este și senator, Felix Bulearcă, Adrian Rotaru și Cristian Apostol, iar membrii Biroului județean sunt Magdalena Trofin, Costel Andreescu, Magda Godeanu și Mihai Neagu.
Noul Birou județean va avea în coordonare șapte departamente, printre care și cel de extindere. USR Prahova are 18 filiale și, în total, aproximativ 400 de membri, dintre care jumătate sunt de la organizația Ploiești.
Noua conducere și-a propus obiective mari. Mihai Polițeanu este unul dintre cei doi competitori care au intrat în cursa internă a USR pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Ploieștiului, din partea acestui partid.
Celălalt aspirant este Dragoș Ivan.
Decizia va fi luată în Adunarea generală a USR Ploiești, programată pentru data de 12 octombrie, sau, pe 13 octombrie, dacă în prima zi nu s-au întrunit condițiile pentru realizarea cvorumului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co