Actualitate

NU traficului de fiinte umane

„Ia atitudine! Nu fi victimă a traficului de fiinţe umane”… sau… „Traficul de fiinţe umane se poate ascunde în spatele unei feţe prietenoase.” Acestea sunt doar două dintre mesajele transmise de reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, în cadrul a două seminarii ţinute la Colegiul Tehnic Constantin Istrati şi Grupul Şcolar Industrial Energetic, din Câmpina. Manifestările, realizate în colaborare cu poliţiştii de proximitate, au drept scop conştientizarea tinerilor, mai ales a elevilor şi elevelor de liceu, în ceea ce priveşte traficul de fiinţe umane. Un fenomen care există şi pe care nu trebuie să-l ignorăm.
Întâlnirile cu elevii de liceu au fost o reuşită. Nu a fost doar un monolog al celor care au luat cuvântul. Elevii au avut întrebări, au cerut să fie lămurite anumite aspecte.
Cele două seminarii, organizate cu ocazia Zileri Internaţionale Împotriva Traficului de Persoane, care va avea loc pe 18 octombrie, şi-au atins scopul: elevii au aflat din gura specialiştilor, pe date statistice, că fenomenul există. Şi că trebuie luptat împotriva lui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co