Actualitate

Nu vor să se mute în blocul de necesitate

Este o discuție veche la Câmpina, dar care a devenit de actualitate, deoarece blocul de necesitate stă nelocuit. El a fost construit special pentru cei care au apartamente în blocurile cu bulină și pentru care Primăria a pregătit consolidarea. Este vorba despre clădiri șubrede, aflate pe străzile Schelelor, Eminescu, Orizontului sau Bucea. Oamenii nu acceptă oferta Primăriei, iar motivul principal ar fi că timp de 25 de ani, apartamentul consolidat nu poate fi înstrăinat.
Am încercat să stăm de vorbă cu locatarii din blocul A6, de pe strada Schelelor, cel mai afectat de cutremure. Mulți ne-au refuzat, sătuli de discuția pe această temă. Alții spun că vecinii mai în vârstă sunt cei care nu doresc consolidarea.
Da, există o teamă printre locatari, iar șansele ca ei să fie convinși să accepte sunt, în acest moment, foarte mici. Imediat ce vor avea toate răspunsurile în scris, din partea asociațiilor de proprietari, că refuză oferta consolidării, Primăria va trece la planul B, acela de a schimba destinația blocului de necesitate în bloc de locuințe cu chirie pentru tineri sau cazuri sociale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co