Actualitate

O carte pentru noi toţi

În curând va fi prezenta pe rafturile din librarii o carte de mare interes pentru oricine. „Consilierea şi tehnici înrudite în practica medicală” este un volum scris de conferenţiar doctor Constantin Oancea, în colaborare cu doctorul Corneliu Ungureanu şi doctorul Renata Beatrice Iosifescu. Cartea se adresează medicilor, asistenţilor, dar şi pacienţilor şi familiilor acestora, pentru că toţi trebuie să conştientizeze importanţa consilierii, a comunicării în situaţiile medicale de tot felul.

Tot ceea ce spune medicul trebuie urmărit cu atenţie de pacient. Şi relaţia medicului cu familia are o importanţă majoră. Trebuie aflată calea de a ieşi din criza cauzată de un diagnostic sau o stare neplăcută a persoanei apropiate.

Cartea tratează subiecte importante şi oferă o cale de ameliorare a stării de tensiune atunci când o persoană are o afecţiune. Întreaga situaţie creată în jurul ei se poate rezolva prin consiliere.

Între capitolele cărţii se găsesc şi cazuri concrete, relatate de medici cu experienţă…Volumul se găseşte momentan la Spitalul 9 din Bucureşti şi la cabinetul medicului Renata Iosifescu de la Spitalul Voila.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co