Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

O familie pe drumuri

Scandal pe strada Veronica Miclea din Ploiesti. Un om s-a suit pe casa din care fusese evacuat impreuna cu cei 14 membri ai familiei sale si a amenintat ca-si da foc. Familia Stoica a ajuns in aceasta situatie dupa ce in 2006 a fost data in judecata pentru neplata chiriei. Oamenii spun acum ca ei si-au platit toate datoriile pe care le mai aveau fata de primarie, dar ca nici asa nu au rezolvat situatia.
Efective ale politiei, politiei comunitare, ambulantei  si inspectoratului teritorial de urgenta s-au deplasat la fata locului pentru a interveni in cazul in care protestatarul ar fi fost in pericol. Pana la urma, batranul s-a lasat convins de catre negociatorul politiei sa coboare de pe acoperis.
Membri familie Stoica, dintre care 9 sunt copii, au dormit la adapostul pentru persoane fara locuinta. Autoritatile locale le permit ca si in continuare pentru 60 de nopti sa poata dormi aici. Mai rau este ca, potrivit normativelor in vigoare, familia nu mai poate primi locuinta sociala deoarece deja a pierdut una de acelasi gen pentru neplata chiriei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co