Actualitate

O nouă ediție Karpatia Pony Show, la Florești

Începând de mâine și până duminică, pe domeniul Cantacuzino din Florești va avea loc cea de-a doua ediție a Karpatia Pony Show, cu un program incitant, desfășurat pe două arene și numeroase activități în aer liber.
Astfel, cei pasionați de echitație vor avea ocazia să asiste la un spectacol ecvestru de trei zile, cu un program variat, în care competițiile naționale și internaționale alternează cu show-uri inedite: jocuri și prezentări cu ponei și cai, un concurs de împletit coame și cozi, prezentare de rase de ponei, acrobații ecvestre, agrement cu ponei și cai și multe altele.
Pe lângă cei peste 100 de cai prezenți pe domeniu, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini, expoziții de porumbei premiați internațional și demonstrații cu păsări de paradă.
Cei mici pot participa la peste zece ateliere creative: vor învață să picteze pe apă, acuarelă, guașe, să decoreze pe catifea, ceramică, suporturi de creioane, lampioane din hârtie și evantaie, se vor juca cu particule fine și colorate de marmură, vor participa la ateliere de olărit și vor învăța cum se fac grădini în miniatură sau cum se construiește un castel din sticle de plastic reciclate.
Doritorii de adrenalină sunt așteptați în zonele de Agrement și Aventura Park, unde vor descoperi un labirint uriaș, un amplu spațiu senzorial pentru a percepe domeniul și varietatea de texturi prezente, un circuit de cross pentru mașini radio-comandate, tir cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, traversare cu tiroliana sau vor putea închiria biciclete pentru a vizita domeniul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co