Actualitate

O repriză cât un campionat

Petrolul a arătat o repriză cum trebuia să joace întreg campionatul. Și-a asigurat victoria după doar zece minute de joc, în disputa cu Farul Constanța.
În chiar primul minut, Petrolul a înscris prin Pușcaș cu un șut la colțul lung, după ce mingea şutată de către Moldoveanu a ricoşat la el. A fost al doilea gol al mijlocașului central după ce a mai marcat, tot în deplasare, la Petroșani. Desprindere a venit foarte repede, la căteva minute distanță. Saim Tudor a trimis balonul din poziție centrală, pe lângă portarul Avram, la o fază începută de Marinescu şi continuată, cu o pasă ideală, de către Moldoveanu. Ca și Pușcaș, Tudor a înscris tot în deplasare după ce nu se mai bucurase de gol de la meciul cu Aerostar. În schimb, premieră absolută, fundașul Borța “a spart gheața” în tricoul petrolist. El l-a învins pe portarul Farului în finalul partidei cu un şut din careu, după o pasă spectaculoasă venită de la debutantul Alex Stoica.
Șanse mai sunt însă Petrolul se află la patru puncte distanță de locul de baraj, ocupat de U Cluj. O echipă care a căștigat la Timișoara cu ajutorul arbitrilor. Antrenorul Gigi Mulțescu își dorește ca această luptă pentru promovare să se decidă doar pe teren. “SMURD-ul” a mai spus că i-a fost foarte greu să-și motiveze jucătorii.
Succesul de la malul mării a fost al treilea pentru Petrolul, cu acest scor și pe teren străin, după cele de la Petroșani și Balotești. Etapa viitoare Petrolul evoluează pe ,,Ilie Oană”, sămbătă, 11 mai, de la ora 11.00, cu Dacia Unirea Brăila.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co