Actualitate

O ultimă speranță

Autoritățile din România se implică în cazul Ionuț Gologan, tânărul din Telega, condamnat la moarte în Malaysia, pentru trafic de droguri. Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a întâlnit, sâmbătă, la Kuala Lumpur, cu ministrul de externe al Malaysiei, Dato’ Sri Anifah Aman, și Hajah Nancy Binti Haji Shukri, ministru la cabinetul prim-ministrului responsabil pentru justiție. Demnitarul român a efectuat o vizită de lucru în statul asiatic pentru a discuta cu autoritățile din Malaysia rezolvarea cazurilor celor patru cetățeni români arestați pentru trafic de droguri.

În cadrul deplasării în Malaysia, oficialul român a vizitat, vineri, închisoarea Sungai Buloh, unde a discutat cu unul dintre cetățenii români deținuți despre condițiile de detenție și despre modul în care avansează cazul său. Săptămâna viitoare, Dumitru Gologan va pleca în Malaysia, la fiul său.

În urma cu doi ani, Ionuț Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia. A fost condamnat la pedeapsa capitală, pentru trafic de droguri. Curtea Federală de Justiție a Malaysiei, care a judecat recursul, a confirmat pedeapsa capitală printr-o decizie definitivă, fiind epuizate, astfel, toate căile interne de atac.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co