Actualitate

O victorie “dodoloață”!

Banner ul aniversar al Peluzei Latine ,,Trăiască Romănia dodoloață” a fost transpus pe teren și de fotbaliștii Petrolului. Ei au terminat anul cu un succes categoric, 5-1 cu Balotești. Marinescu a fost omul meciului în timp ce Grecu a dat centrarea anului. ,,Marin” a reușit o dublă, primul gol din penalty iar celălalt cu o execuție rară pentru el, a înscris cu capul în plasa de sus.
Grecu a reușit o ,,rabona”, adică o centrare cu dreptul de după piciorul stăng, chiar din fața ,,latinilor” care cu prilejul acestui meci au celebrat Centenarul Marii Uniri printr-o scenografie specială. De execuția rafinată a beneficiat Arnăutu care a marcat de pe linia porții. Grecu spune că nu prea încercă astfel de execuții dar e bine că i-a ieșit.
A doua victorie consecutivă a fost și pentru interimarul Mugurel Cornățeanu. El și-a felicitat jucătorii pentru victorie iar conducerea clubului spune că are o listă de pe care să aleagă noul antrenor.
Petrolul a fost la un gol să termine anul pe loc promovabil. Așa, va ierna pe locul 3, cel ce asigură prezența la baraj. Gruparea ploieșteană și-a luat la revedere de la suporteri iar primul joc oficial va fi pe 23 februarie, la Pandurii Tărgu-Jiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co