Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Oamenii legii vor fi la datorie

Ca în fiecare an, în noaptea de înviere Poliţia Română, Jandarmeria şi Poliţia Locală vor fi la datorie în cele mai aglomerate locuri din Câmpina, în zona bisericilor şi cimitirelor. Aceştia vor supraveghea traficul dar şi buna desfăşurare a evenimentelor ţinând cont de numărul mare de oameni care vor umple străzile Câmpinei

Poliţia Rutieră va fi prezentă la intersecţiile importante din oraş pentru dirijarea traficului şi prevenirea evenimentelor neplăcute ce pot fi cauzate de aglomeraţie sau chiar de şoferi posibil aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de înviere, trebuie să fiţi atenţi şi la lumânări. ISU Prahova are câteva sfaturi în acest sens: aprinderea şi aşezarea lumânărilor se va face numai în locurile special amenajate,  mijloacele de încălzire şi candelele vor fi amplasate la distanţe de siguranţă faţă de materialele combustibile sau mobilierul din lemn, perdele, covoare. Deplasarea oamenilor cu lumânările aprinse, pietonal sau în autovehicule se va face cu mare atenţie, astfel încât flacăra să nu fie în apropierea hainelor şi părului acestora. Dacă regulile sunt respectate, veţi avea sărbători liniştite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co