Actualitate

Oferte de sarbatori

Ca să fie siguri că vor avea unităţile de cazare ocupate sută la sută, de Crăciun sau Revelion, hotelierii de pe Valea Prahovei au inclus în pachete şi anumite facilităţi, cum ar fi acces gratuit la parcare, saună, sală de fitness şi locuri de joacă. În plus, au fost menţinute şi tarifele de anul trecut, iar pe alocuri sunt chiar mai mici. Un lucru este cert. Dacă vreţi să petreceţi sărbătorile de iarnă la munte, ar fi bine să vă grăbiţi. Locuri libere mai sunt puţine. Pentru Crăciun, spun hotelierii, gradul de ocupare este deja de 80 la sută. Iar pentru noaptea dintre ani, peste 90 la sută din locurile de cazare au fost deja rezervate.
De Crăciun, de exemplu, turiştii scot din buzunare, la un hotel de trei stele 650 de lei de persoană. Tarifele sunt mult mai mari, insă, de Revelion.
Oamenii muntelui spun că turiștii care vor veni pe Valea Prahovei în perioada sărbătorilor de iarnă, vor putea schia, cu siguranţă. Pe pârtiile de altitudine din Sinaia stratul de zăpadă este in crestere. In Valea Dorului măsoară peste 30 de centimetri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co