Actualitate

Omagiu adus eroilor la Câmpina, de Ziua Armatei Române

Sărbătoare plină de emoție, astăzi, la Câmpina, de Ziua Armatei Române, unde Primăria, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere și Protoieria Câmpina au vrut să aducă un omagiu celor care s-au jertfit pentru țară.

Alături de ei au venit la Troița Eroilor elevi ai Școlii de Poliție “Vasile Lascăr” și ai Colegiului Militar Breaza, pompieri, jandarmi, copii de la toate școlile din Câmpina, precum și reprezentanți ai societății civile, care au depus coroane și flori în memoria ostașilor români. La eveniment au participat și consilieri locali și județeni, foști primari ai Câmpinei, precum și deputatul PMP Cătălina Bozianu.
Un sobor de preoți de la Protoieria Câmpina a oficiat o slujbă de pomenire și cinstire a celor care și-au dat viața pentru apărarea României. Totodată, elevii Colegiului Militar Breaza au marcat această festivitate printr-un exercițiu de instrucție de front fără armă, urmat de momente artistice ale Ansamblului Ciobănașu de la Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu” și ale Grupului vocal al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co