Actualitate

Operatorul Rosal, la un pas să fie alungat din Prahova

Săptămâna viitoare, cei 34 de primari ai localităților prahovene din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor se vor întâlni pentru a vota scoaterea operatorului de salubritate Rosal din județ. Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, ne spune că a primit plângeri din partea multor primării care acuză firma Rosal că nu își îndeplinește obligațiile, solicitându-se rezilierea contractului.
Angajații Rosal susțin că problemele apărute la ridicarea deșeurilor au fost cauzate în principal de mijloacele de transport deșeuri insuficiente.
Deși tarifele Rosal s-au dublat, oamenii de acolo se plâng în continuare de întârzieri mari la acordarea drepturilor salariale. Președintele Sindicatului “Salubritatea” ne spune că a depus plângere în acest sens la Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, suportând acum represaliile conducerii Rosal.
Președintele Sindicatului din Rosal ne spune că angajaților le este teamă și că sunt tot timpul amenințați că vor fi dați afară. Gheorghe Toma susține că va contesta decizia de detașare și va lupta în continuare pentru drepturile oamenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co