Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Palmares complet

Alberto Biro și-a completat performanțele la nivelul său de vârstă. Cupa României la tineret era singurul trofeu care îi lipsea din palmares la cei 17 ani ai săi. Dar și acest obiectiv a fost atins și face parte din cv-ul sau de pugilist. Dacă va continua așa, sportivul de la CSM Ploiești are toate șansele să ajungă și la Olimpiada din 2020 de la Tokyo. El deja face parte din lotul de viitor al acestui obiectiv.

Biro a cucerit Cupa la categoria “75 kg”, în reuniunea de la Bacău, acolo unde a fost desemnat și cel mai bun boxer al competiției. Următoarea țintă a ploieșteanului va fi titlul de campion european și mondial în competițiile internaționale care vor avea loc în lunile iunie și august. Deocamdată Biro are medaliile de argint câștigate la marile reuniuni pugilistice. În “Săptămâna Patimilor”, boxerii ploieșteni continuă cu patima antrenamentele și meciurile de pregătire.

Coordonatorul Titi Tudor și antrenorii Adrian Pârlogea și Iulian Ilie au organizat, astăzi, la sala de pe Bulevard, o gală amicală cu CSM Buzău. Încrucișarea mănușilor îi vizează în primul rând pe pugiliștii juniori ai clubului ploieștean. Asta pentru că după sărbătorile pascale, juniorii vor să o ia pe urmele lui Alberto Biro și să câștige Cupa României la nivelul lor, în competiția care se va desfășura, la Brăila, în perioada 9-15 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co