Actualitate

Parcul Vest va fi “baricadat” de relantisoare împotriva drifturilor

Exasperată de cursele de mașini și de drifturile făcute de șoferii teribiliști pe strada din fața locului de agrement, conducerea Parcului Municipal Vest a cerut Primăriei Ploiești montarea de relantisoare. Solicitarea a fost ca aceste limitatoare de viteză să fie montate din 50 în 50 de metri la intrările în incinta parcului până în dreptul terenurilor de sport. Totodată, aici vor fi montate și indicatoare rutiere cu semnificația “Denivelări pentru limitarea vitezei”.
Directorul Parcului Vest a mai cerut Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Ploiești și crearea unei stații de autobuz la sensul giratoriu din dreptul terenurilor de sport.
Donald Constantin ne spune că măsura este mai mult decât necesară, având în vedere drumul destul de lung de la baza pasajului suspendat până în parc, drum pe care îl parcurg copii și persoane în vârstă. Din păcate, mutarea stației a fost amânată de Comisia de Circulație până la ședința următoare, motivul invocat fiind acela că nu au avut o schiță a viitoarei stații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co