Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pe urmele elevilor chiulangii

Zeci de tineri chiulesc de la ore pentru a-şi petrece timpul în baruri şi localuri. Nu este o ipoteză, ci concluzia unui control efectuat de poliţiştii de proximitate din Sinaia. Oamenii legii vor să-i determine pe tineri să nu mai plece în timpul programului din unităţile de învăţământ. Mai rău e că elevii şi liceeni îşi petrec ore bune în barurile din Sinaia, fără ca părinţii să ştie. Astăzi, controlul agenţilor i-a luat prin surprindere pe tineri, care nu se aşteptau să dea nas în nas cu poliţia.
Elevii prinşi în fapt au fost luaţi la întrebări de agenţii de proximitate. Unii s-au simţit ruşinaţi că au fost prinşi în baruri, însă alţii vedeau normală situaţia. Cu siguranţă părinţii vor fi de altă părere după ce vor primi o ştiinţare despre faptul că odraslele lor în loc să fie prezente la cursuri, îşi pierdeau timpul la cafele şi sucuri.
Controalele poliţiştilor de proximitate nu se vor opri aici. Vor continua să-i caute pe elevii chiulangii în barurile din staţiune. Apoi, conducerea unităţii de învăţământ va fi înştiinţată şi va afla numele elevilor care au preferat barul şi nu şcoala, după care părinţii vor fi sesizaţi.
Nu este primul control de acest gen pe care agenţii în efectuează în localuri. De multe ori, proprietarii acestora se revoltă, pentru că îşi pierd clientela. Dacă vor fi prinşi că vând ţigări sau alcool minorilor, vor primi amenzi destul de usturătoare. Până acum, nici un elev din cei depistaţi în baruri de agenţi nu consuma băuturi alcoolice. Poliţiştii de proximitate vor intensifica aceste acţiuni, deoarece doresc să combată absenteismul şcolar.
httpv://www.youtube.com/watch?v=7NLqwqQHquY

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co