Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Pecanha se întoarce

Pecanha se va întoarce la Petrolul, dar din postura de adversar. Brazilianul care a apărat trei ani de zile poarta “lupilor” va reveni, la Ploiești, cu Viitorul, pentru etapa a 25-a din Liga întâi. Petrolul-Viitorul se va disputa, duminică, 21 februrarie, de la ora 18, așa cum arată programul anunțat de Liga Profesionistă de Fotbal. Va fi prima partidă din 2016 care se va desfășura pe Arena “Ilie Oană”. Tot pe o arena impunătoare, “Mardan”, a disputat Petrolul și al 5-lea amical din cantonamentul turcesc. Iar prestația galben-albaștrilor a fost pe măsura așteptărilor.

Fotbaliștii Petrolului au trecut cu 3 la 1 de Karpaty Lvov, o formație importantă din campionatul Ucrainei și cel mai tare adversar întâlnit în acest stagiu. “Găzarii” au început cu handicap amicalul primind gol în primele minute ale partidei. Portarul Cobrea, căpitanul echipei și la acest meci, a fost învins, cu un șut de la marginea careului mare, de Gustavo Blanco. Trupa lui Schumacher și-a anunțat revenirea prin ocaziile lui Nepomuceno, de două ori, și a lui Zoubir. După pauză, dominația “lupilor” a fost concretizată prin golul reușit de Nepomuceno, execuție superbă din lovitură liberă, la vinclu. Iar următoarele două reușite au purtat semnătura cuplului Marinescu-Paolucci.

Mijlocașul ploieștean a înscris după ce italianul Paolucci l-a presat pe portarul ucrainean și l-a obligat să greșească. Apoi, Marinescu i-a întors serviciul atacantului după o “lucrare” cu Lesoimie. Balonul a ajuns la Paolucci, iar acesta a marcat cu un șut la colțul lung din preajma careului mare. În acest test au debutat în tricoul galben-albastru, mijlocașii Gavrilă și Stana, dar și vârful de atac Michael. Următorul amical și ultimul din acest cantonament pentru formația ploieșteană va fi disputat, luni, 1 februarie, cu gruparea austriaca de liga secundă, FC Liefering.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co