Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pedepsesc violența

Încăierare, loviri sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestea sunt acuzele pe care polițiștii le aduc unor indivizi din Ploiești. De altfel, oamenii legii au efectuat, astăzi, în acest dosar 13 percheziţii la persoanele bănuite.

Din cercetări, a reieșit că, în cursul lunii mai, persoanele bănuite ar fi fost implicate în două scandaluri în spațiul public, în care au fost folosite obiecte contondente interzise la deținere. În urma evenimentelor, 5 persoane au fost transportate la spital, fiind diagnosticate cu leziuni care insa nu au necesitat internarea și nu au periclitat viața persoanelor vătămate.

În urma perchezițiior, polițiștii au ridicat un adevărat arsenal. De la domiciliile acestora au fost ridicate obiecte care ar fi fost utilizate în conflictele pentru care sunt cercetați (bâte, topoare, crose, sabii, cuțite etc). Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al polițiștilor rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co