Actualitate

Penalități pentru lucrările de pe strada Elena Doamna

Lucrările de asfaltare de pe strada Elena Doamna ar fi trebuit terminate de multă vreme. După cum a anunțat chiar primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, acest lucru ar fi trebuit să se întâmple până la data de 10 septembrie, când au început cursurile noului an școlar.
Din păcate, lucrurile nu stau așa și, după cum arată în acest moment această arteră importantă a municipiului, este nevoie de o minune pentru ca situația să se schimbe.
Primarul Ploieştiului Adrian Dobre a declarat astăzi, în timpul unei conferinţe de presă, că se vor aplica penalităţi pentru bătaia de joc de pe această stradă.
Adrian Dobre a precizat că, în cazul în care lucrările pe strada Elena Doamna nu vor fi gata nici până în data de 18 septembrie, vor fi aplicate penalități atât de către Poliția Locală, cât și de către Primăria Municipiului Ploiești.
Din păcate, după cum a recunoscut edilul, Elena Doamna nu este singura stradă din oraș unde lucrările de reparații și asfaltare nu sunt încheiate până la termenul stabilit. Acest lucru se întâmplă și pe strada Căliman, dar și pe altele.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co