Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pentru o ”mână” de victorii

Petrolul caută a cincea victorie consecutivă în campionat și trebuie să o găsească tocmai în …Banat! Gruparea ploieșteană a plecat cu avionul la Timișoara pentru jocul de mâine, de la ora 13.00, cu ACS Poli. Galben-albaștrilor le-a mers bine până acum în fața echipelor timișorene. Au învins în campionat atât ASU cât și, runda trecută, pe Ripensia.
Petroliștii au nevoie de cât mai multe puncte pentru a termina anul pe loc promovabil. Atunci când vor avea liniștea unei poziții favorabile, fotbaliștii lui Tavi Grigore spun că vor face și spectacol așa cum își doresc suporterii. Revenirile lui Marinescu și Cazan îi dau motive antrenorului Grigore să spere că echipa va reuși un nou succes.
În ierarhia ligii secunde, Petrolul ocupă locul 3, cu 35 de puncte, la doar un punct, respectiv trei, de locurile promovabile. Adversara Petrolului se află în zona ”roșie” a clasamentului, fiind penultima. Dacă altă dată etapa se întindea pe parcursul a cinci zile, runda a 17-a se va disputa sâmbătă și duminică, derbiul etapei fiind Sportul Snagov-Universitatea Cluj.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co