Actualitate

Percheziţii la persoane cercetate pentru trafic şi deţinere de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri, pentru consum propriu, fără drept.
Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, acestea ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori din județele Dâmbovița și Prahova, cu 50 lei pentru un gram.
În urma unor percheziții domiciliare efectuate, la data de 12 iunie a.c., au fost descoperite și ridicate obiecte purtând urme de substanță, o cantitate de canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, precum și alte mijloace de probă.
La data de 12 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea a două persoane (membre ale aceleiași familii), cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, ulterior, precum și măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile față de o a treia.
Joi, 13 iunie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă a celor două persoane reținute, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co