Actualitate

Perchezitii lasate cu retineri

Arme letale şi neletale, dispozitive de ochire, cartuşe de diferite calibre, laţuri confecţionate artizanal folosite la săvârşirea infracţiunilor de braconaj, dar şi 100 de kilograme de carne de vânat, materiale pirotehnice şi trofee de vânătoare. Acestea au fost ridicate de poliţiştii din Prahova, în urma celor 10 percheziţii efectuate ieri dimineaţă, în oraşul Boldeşti – Scăeni şi în comunele Plopu şi Podenii Noi.
La descinderi, anchetatorii au descoperit şi o arbaletă şi 6 săgeți, deţinute ilegal, dispozitive de ochire, tip laser, cu infraroşu, interzise la deținere, un dispozitiv de ochire tip ,,red dot”, un binoclu şi 3 lunete utilizate la armele de vânătoare.
Totodată, au fost ridicate 1.400 kilograme de furaje pentru animale sălbatice, 133 de articole pirotehnice din categoriile II şi III, interzise la deţinere, 6 dispozitive artizanale de confecţionat cartuşe de vânătoare şi mai multe trofee de vânătoare. Anchetatorii susţin că braconierii ar fi fost la vânătoare, ilegal, de mai multe ori în perioada octombrie – decembrie 2015.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co