Actualitate

Petroliștii au muncit și s-au bălăcit

Petroliştii au avut parte și de o zi diversificată în cantonamentul de la Terme Catez. Jucătorii care au început titulari şi au stat mai multe minute pe teren, în primul test al stagiului, au efectuat un antrenament ceva mai lejer, de refacere. În vreme ce coechipierii lor s-au pregătit la parametrii normali. Antrenorul de portari Vasile Șleam, ajutat de kinetoterapeutul Iordache, a efectuat diferite exerciții cu mingi, mici și mari, care i-au solicitat foarte mult pe Bolboașă, Isvoranu și Petrișor.
Olaru, Cruceru, Antoche și alți colegi au tras de fiare atăt pe teren căt și în sala de forță. Principalul Leo Grozavu le-a testat tehnica și îndemănarea fotbaliștilor în cadrul unui exercițiu pe o suprafață redusă, trei contra trei și cu portari la ambele porți.
După o analiză video a eșecului cu Tuzla, petroliștii au intrat într-un program de recuperare efectuat în piscina hotelului la care sunt cazați. Preparatorul fizic Chiribici a fost în rolul profesorului de înot și le-a comandat jucătorilor mai multe serii de bazine. Lupii s-au simțit ”ca peștii-n apă” bucurăndu-se și de momentele de bălăceală. Astăzi, băieții lui Leo Grozavu au parcurs din nou două antrenamente, iar sâmbătă seara îi aşteaptă cel de-al doilea test, programat în compania slovenilor de la NK Krsko. Clubul este fondat în 1922 dar fără să înregistreze performanţe notabile de-a lungul istoriei, a terminat campionatul trecut pe locul 7, din 10 participante. A fost dorinţa gazdelor ca meciul să se joace în nocturnă, în condiţiile în care slovenii vor lua startul în campionat peste fix o săptămână, aşa încât întâlnirea cu Petrolul reprezintă, pentru trupa pregătită de către Alen Sculac, ultima repetiţie înainte de debutul în noul sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co