Actualitate

Petroliștii ca brazii!

Pe lângă ecuația promovării în liga a doua, Petrolul a mai rezolvat o problemă spinoasă.

Astfel, oficialii petroliști au ajuns la un acord cu reprezentanții Rafinăriei Petrobrazi, iar echipa a primit acceptul să folosească, cu titlu gratuit, baza sportivă „Chimia” din Brazi pentru antrenamentele viitoare.
Modernizată în 2008, baza sportivă „Chimia” are o suprafață totală de 6.000 mp, este dotată cu tribune, sistem de iluminare și dispune de o clădire de vestiare cu dușuri și toalete.
Președintele Cristi Vlad s-a arătat plăcut suprins de înțelegerea cu Petrobrazi și le mulțumește că, în sfârșit, trupa petrolistă are un loc stabil de pregătire:
”După ce am parafat această înțelegere, am rezolvat o problemă extrem de importantă, pentru că se știe cât de mult am suferit în acești ani din cauza lipsei unui teren propriu pe care să ne desfășuram antrenamentele. Acordul se întinde, în prima fază, pentru un an de zile, dar sper din tot sufletul să continuăm această colaborare pentru o perioadă cât mai lungă de timp” a spus președintele Petrolului.
Până acum, lotul formaţiei ploieştene se plimba prin tot județul ca să se antreneze. La Ploiești, Chițorani, Strejnicu, și nu numai, petroliștii s-au antrenat în funcție de vreme și posibilități. Datorită celor de la Rafinărie, Petrolul Ploiești a organizat în acest sezon, pe stadionul „Chimia”, o parte dintre meciurile pe care echipele de Juniori „A” și Juniori „B” le-au susținut în cadrul Campionatelor Naționale, tot acolo desfășurându-se și mai multe antrenamente ale formației de seniori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co