Sport

Petroliștii României

Doi fotbaliști ploieșteni se remarcă în tricoul României. Iulian Ilie și Antonio Manolache fac parte din naționala sub 17 ani care pregătește turneul de calificare din toamnă. România are parte de o dublă amicală cu selecționata Macedoniei. În prima partidă, juniorii români s-au impus cu 2-1 prin golurile reușite de atacantul Ilie și de fundașul Manolache.

Prima parte a testului s-a terminat în favoarea macedonenilor, care au deschis scorul chiar în primele minute ale partidei. După pauză, selecționata juniorilor născuți în 2000 sau mai târziu, a reușit să întoarcă scorul. Intrat în partea a doua, Iulian Ilie a egalat, șutând pe lângă portar de la marginea careului mare. Iar peste alte câteva minute, celălalt ploieștean din lot, Antonio Manolache a înscris cu capul la colțul lung, după o lovitură liberă de pe partea stângă. Manolache a jucat titular, fiind și căpitanul echipei.

La meci a fost și selecționerul echipei mari, Christoph Daum, care i-a încurajat pe puștani, la vestiare, înaintea partidei. Mâine, România și Macedonia vor avea revanșa, iar trupa pregătită de Gabi Manolache vrea să câștige din nou. Ilie a fost chemat din Belgia, acolo unde se antrenează cu gruparea de primă ligă Genk, în timp ce Manolache aparține de Centrul de Excelență Timișoara. Însă ambii au fost crescuți și formați de Petrolul, fiind colegi. Iar acum, s-au reîntălnit la naționala României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co