Sport

Petrolul ’52 programat în campionat

Petrolul ’52 poate juca în liga A Prahova! Dacă această denumire se va transforma într-un club de fotbal are ocazia să înceapă din liga a 4-a. Structura inițiată de Mircea Dridea și Tavi Grigore are această posibilitate dacă Astra 2 va primi un loc în liga a 3-a din partea Federației Române de Fotbal. O astfel de aprobare se va da sau nu până la finele acestei săptămâni, atunci când va avea loc ședința Comitetului Executiv.

Petrolul ’52 știe și primul adversar din prima etapa a Ligii A Prahova. La Asociația Județeană de Fotbal s-a stabilit țintarul noului sezon, iar Petrolul ’52 va juca la CS Păulești. Această grupare condusă de Dridea și Grigore poate fi o alternativă la noul Petrolul care are șanse minime să se mai formeze. Asta pentru că Vivi Răchită, inițiatorul celuilalt proiect, a cedat.

El a anunțat că nu se mai ocupă de formarea echipei de seniori. Răchită este contestat de o parte a suporterilor, în legătură cu situația Centrului de Copii și Juniori, tocmai acolo unde el vrea să rămână. În plus, Răchită a fost afectat de unele atacuri venite din partea presei și astfel a decis să renunțe. Fotbalul ploieștean are șanse mari să nu aibă echipă, iar Petrolul ’52 poate fi lipsită de câțiva oameni de bază. Asta pentru că unul dintre inițiatori, Octavian Grigore, a devenit observator de joc pentru ligile a 2-a și a 3-a. Alți membri care se vor bucura de acest statut sunt Decu Crângașu, Nicolae Nuță și Cristi Vlad. În total, sunt admiși nouă prahoveni, care după cursul de astăzi, de la Mogoșoaia, vor putea fi delegați, oficial, la partidele din cele două ligi inferioare ale fotbalului românesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co