Actualitate

Petrolul a câştigat în trecut

Petrolul parcă s-a întors în timp în deplasarea de la Brăila. A câştigat pe un stadion care nu aparţine acestui secol. Arena de 20.000 de locuri este amplasată într-un parc imens, superb, însă construcţia nu sfinţeşte locul. Tribunele arată rău iar uşile spre tribuna întâi sunt de pe vremea lui Brătianu şi Titirişcă, gloriile locale.

Lumea este împărţită în privinţa refacerii stadionului. Unii sparg seminţe, iar cei luptători vând eşarfe cu emblema clubului ca să mai ajute echipa. Tabloul sinistru este completat de gazonul execrabil. Golgheterul Petrolului, Arnăutu, a marcat din nou golul victorios şi a simţit pe propria piele calitatea gazonului.
Petrolul a câştigat un nou meci la limită, iar asta îl deranjează şi pe antrenorul Tavi Grigore. El ştie că lumea este nemulţumită de evoluţie şi mai ales de greşelile din defensivă. Nemulțumiri mari sunt şi la Dunăre, însă din cauze financiare. Fostul internaţional Florentin Petre nu crede că Dacia Unirea va termina campionatul dacă factorii locali nu se vor implica la echipă.
Jocul a fost unul nebun, cu patru goluri în cinci minute. Brăilenii au condus de două ori, iar petroliştii au revenit prin Herea şi Saim Tudor. Petrolul se menţine pe locul 4 în clasament şi vineri va juca, pe teren propriu, cu Ripensia Timişoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co