Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul a renunțat la un atacant

Petrolul a renunțat la atacantul de 24 de ani Gil Lawson. Fotbalistul francez nu a convins staff-ul tehnic condus de Leo Grozavu. Gil s-a pregătit o săptămână cu haita petrolistă și a jucat 25 de minute în amicalul cu CS Păulești.
Sunt emoții și cu spaniolul Noe Acosta, acesta având din nou probleme medicale pentru că, de fiecare dată când încep antrenamentele tari, piciorul nu-i rezistă. El are 35 de ani și a semnat cu Petrolul până la finele acestui sezon.
Trupa ploieșteană mai are la dispoziție aproape două săptămâni să transfere fotbaliști deoarece în prima săptămâna a lui septembrie se va încheia perioada de achiziții. Dacă se vor mai găsi jucători, aceștia trebuie să aducă plus valoare și să ajute echipa imediat, așa cum își dorește principalul Grozavu.
Pe lângă problema aducerii de noi jucători, Petrolul va trebui să se descurce, încă un meci, fără doi dintre jucătorii Under 19 din lot. Fundaşii Andrei Rus şi Vali Ţicu au fost convocaţi pentru o nouă acţiune de verificare a lotului naţional U 19. Ei vor evolua în două meciuri amicale cu Cipru, aşa cum se întâmplase şi acum două săptămâni, când au jucat împotriva Cehiei. Astfel, cei doi, care oricum până acum nu au intrat în calculele lui Leo Grozavu pentru „minute” în meciuri, tocmai din acest motiv, nu vor bifa deplasarea de la Petroşani, pentru meciul cu Energeticianul, unde se va miza doar pe colegii lor la capitolul „under“.
Ghinga și coechipierii au avut astăzi un singur antrenament iar de mâine vor intra în cantonament pentru următorul joc de campionat.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co