Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul are un nou internaţional!

Petrolul are un nou jucător cu statut de internaţional! Este vorba despre portarul Ianoş Brănză. Pentru prima dată, moldoveanul este chemat la naționala mare a Republicii Moldova. Echipa de peste Prut va înfrunta Bosnia iar Brănză va pleca la Chișinău la sfărșitul lunii viitoare.
Jucătorul de 20 de ani vrea să aibă reflexele și jocul de picior ale lui De Gea, portarul lui Manchester United. Apreciază concurenţa cu Bolboaşă şi Lungu deoarece este benefică şi vrea să ajute Petrolul să promoveze. Colegii îl strigă ,,Tolea” pentru că seamănă cu fostul luptător Tolea Ciumac.
Petrolul vrea să-și facă un viitor mare așa că promovează jucători cu un fizic impresionant. În testul cu Păulești, a evoluat și un puștan care la 15 ani are deja 1,90 metri!. Adrian Nicolae este internațional Under 16 al Romăniei și se ghidează după prestațiile lui Sergio Ramos. Este nerăbdător să debuteze oficial în tricoul galben-albastru, dar pînă atunci joacă în partidele amicale ale echipei mari.
Și colegii lui Adi Nicolae s-au simțit bine în partida cu trupa antrenată de Ciprian Pura. Mai ales armeanul Malakyan, autorul unei triple, dar și tănărul Dan Enache care a punctat de două ori. Au mai înscris Bucșa, Arnăutu, Chindriș, Nini Popescu și Țicu. S-a terminat 10-1 iar astfel de amicale, desfășurate în timpul săptămănii, sunt preluate de Cornățeanu de la Grozavu și au scopul de a da minute jucătorilor mai puțin folosiți și juniorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co