Sport

Petrolul, ca pasărea Phoenix

Petrolul poate renaște. Este opinia unora dintre jucătorii rămași la echipă. Dean Beța crede că venirea unui investitor la Petrolul poate însemna revirimentul clubului. Unii fotbaliști și antrenorul Jerry Gane ar rămâne la Ploiești cu condiția ca echipa să joace în Liga a II-a, să aibă stabilitate financiară și să-și propună revenirea imediată în Liga I. Gane nu se teme să reia munca la Petrolul și crede ar fi tragic că acest club să se desființeze.

Pentru ultimul joc Gane are puține soluții. Mișelăricu este suspendat, Gavrilă și Stana sunt incerți, iar Zoubir și Begeorgi au plecat acasă. Principalul oltean va încropi lotul cu câțiva juniori așa cum s-a întâmplat și la ultimul meci de pe “Ilie Oana” când Alexandru a fost titular iar Costache a debutat în tricoul galben-albastru.

Alberto Cobrea este cel mai nou jucător care a cerut rezilierea contractului de joc. Atât el cât și Zoubir au primit un nou termen de judecată la 1 iunie, pentru incetarea raporturilor contractuale cu Petrolul, după cum a anunțat Camera de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co