Sport

Petrolul fotogenic

Ședință foto și video pentru fotbaliștii Petrolului. Astăzi la stadionul “Ilie Oana”, staff-ul tehnic și jucătorii au făcut pozele oficiale pentru returul campionatului 2015-2016. Fotograful a avut de tras având în vedere că Petrolul are o altă față în 2016. În primul rând un alt staff tehnic și nu mai puțin de 12 jucători noi. De cum au intrat pe teren, antrenorul Constantin Schumacher i-a dat indicații fotografului să dea click-urile la foc automat astfel încât băieții să nu răcească, fiind veniți de sub duș. Mai întâi jucătorii au intrat în obiectivul foto, iar glumele și caterinca n-au lipsit.

A venit și rândul băncii tehnice să zâmbească și să ridice fermoarul până sus. Schumacher și antrenorii secunzi au fost băgați la mijloc, iar șoferul autocarului a prins un loc chiar lângă italianul Paolucci. Antrenorul Petrolului a avut ultimul cuvânt și la final, când “i-a amenintat” pe Cobrea și Marinescu că îi va amenda dacă nu vor avea grijă ca toți băieții să facă recuperarea.

Pe lângă poze jucătorii au fost și filmați pentru spotul de prezentare, iar câțiva dintre ei s-au adresat și suporterilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co