Sport

Petrolul i-a rămas în suflet

Jean Claude Bozga este printre puținii jucători din era “Budescu si Marinescu” care a jucat pe noua arenă. La o lună după inaugurarea stadionului, în octombrie 2011, Petrolul disputa, pe arena Ilie Oană, un amical cu Concordia Chiajna iar Bozga evolua în defensiva ilfoveană. S-a terminat 1-1, golul formației petroliste, antrenate atunci de Vivi Răchită, fiind marcat de sârbul Komazec. Româno-congolezul a auzit și el că echipa va fi preluată de o companie puternică și se bucură nespus, mai ales că Petrolul i-a rămas în suflet.
Fotbalistul de 32 de ani a jucat in campionate unde puțini români ajung. După trei ani în Danemarca, echipa respectivă a falimentat, însă jucătorul și-a primit toți banii! A plecat în Coreea de Sud, unde a evoluat în majoritatea partidelor. Bozga povestește că la început i-a fost teamă, dar nivelul fotbalului, bun spre foarte bun, și mâncarea asiatică l-au determinat să se simtă în largul său.
Jean Bozga este acasă, la Galați, împreună cu soția și copilul, în așteptarea unei oferte. El speră să vină una convingătoare și din partea Petrolului și să retrăiască momente frumoase la clubul unde și-a făcut un nume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co