Sport

Petrolul îi unește

Uniunea Suporterilor Petroliști s-a constituit într-o nouă entitate. Aceasta reunește toate grupările organizate, precum și ligiile suporterilor petroliști oficial recunoscute, conform Protocolului semnat. U.S.P. are ca principal scop reprezentarea suporterilor petroliști, promovarea și protejarea imaginii, a identității, a istoriei și a tradiției echipei de fotbal Petrolul Ploiești. Totodată, fanii petroliști vizează participarea reprezentanților săi la discuțiile premergătoare constituirii oricărei entități deținătoare a dreptului de folosință a mărcii Petrolul. Dar și participarea efectivă în structura viitoarei forme de organizare a echipei-fanion a județului, indiferent de varianta care va fi aleasă.

Oamenii mai precizează că un prim obiectiv a fost atins, din moment ce toate grupurile aderente au convenit să vorbească doar printr-o singura voce, cea a Uniunii Suporterilor Petroliști. Iubitorii de galben-albastru spun că au fost, sunt și vor rămâne alături de Petrolul, că sunt deschiși la un dialog civilizat și permanent cu toți cei care consideră că pot fi parteneri sub egida transparentei pe care o doresc ca și mod de lucru de acum încolo, în ceea ce privește activitatea celei mai iubite echipe din județul Prahova! Suporterii mai precizează că fără să-și piardă identitatea niciuna dintre componentele acestei Uniuni, în perioada imediat următoare vor avea loc demersurile pentru dobândirea personalității juridice a Uniunii Suporterilor Petroliști.

La o “singură voce” au aderat Asociația Diaspora Galben-Albastru, Asociația Nodul Petrolist, Liga Suporterilor Lupii Galbeni, Liga Suporterilor Constantin Tabarcea dar și grupările Contrasens, Hooligans, Young Boys, United, Uniți pentru Ploiești și Bari Boca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co