Sport

Petrolul nu a mai pierdut!

Gruparea ploieșteană a reușit performanța de a nu mai pierde după 9 înfrângeri consecutive. Ultimul egal a fost obținut, anul trecut, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna. Iar ultima remiză obținută în deplasare a fost reușită, tot în Ardeal, dar la Târgu-Mureș. Acum, galben-albaștrii s-au întors cu un punct de la CFR Cluj. Datorită șansei dar și a portarului Alberto Cobrea. Apărătorul născut în Germania s-a opus cu succes la câteva ocazii ale clujenilor iar când Cobrea nu a mai avut ce face, clujenii au tras pe lângă sau pe deasupra.

Petrolul a contat foarte putin în atac deși voia să câștige în “Gruia”. Zoubir a fost aproape de gol în debutul reprizei secunde după o centrare a lui Begeorgi însă portarul Marc s-a întins și a respins. “Gazarii” puteau da lovitura la ultima fază a meciului însă Karim Ziani a executat slab, în nota evoluției sale, lovitură liberă.

Astfel petroliștii rămân cu un punct speranță. Dar mai ales unul de moral după cum a declarat, la final, “Jerry” Gane, la prima apariție oficială pe banca Petrolului. Eroul ploieștenilor, portarul Cobrea, a spus ca nu au voie să renunțe la luptă atâta timp cât mai sunt șanse. Trebuie s-o facă pentru ei dar și pentru suporteri, mai ales că aceștia, în jur de 30, au fost alături de echipă și pe stadionul cfr-iștilor. Lui Bucsa îi este rușine să se uite în clasament unde vede un dezastru cu doar cu 5 puncte. În opinia lui, vor urma trei partide cruciale iar ei trebuie să le câstige pentru a reuși un miracol. Etapa următoare, marți, Petrolul va juca tot în deplasare la Poli ACS Timișoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co