Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Petrolul, o stare de spirit

Promovarea Petrolului a însemnat și un amestec de bucurie, tristețe, emoție și lacrimi. În tribune dar și pe teren. Unul dintre cei mai sufletiști jucători, micuțul Nini Popescu, a avut un deces în familie, iar golul a fost dedicat persoanei dispărute. Și președintele Cristi Vlad a avut lacrimi în ochi la evenimentul din weekend. El a realizat acasă, când s-a uitat pe imagini, că a avut parte de o retragere specială. Faptul că Petrolul este o stare de spirit și nu poate fi doborât de nimeni, este satisfacția cea mai mare pentru oficialul petrolist.
Istoria și tradiția Petrolului este dată și de susținătorii săi. Prima galerie a “lupilor” s-a format la începutul anilor ’60. Tinerii de atunci au încărunțit și își aduc aminte că, la meciurile din acele vremuri, veneau doar bărbații iar atmosfera se făcea cu clopotul de la vacă. Ei speră să vadă, din nou, echipa favorită în liga intăi.
La returul barajului de promovare, fanii petroliști s-au luat și de clasa politică locală prin câteva mesaje specifice. Ei au amendat foamea de bani și faptul că stadionul Ilie Oană nu este întreținut așa cum trebuie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co