Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Petrolul, pe doi după prima etapă

Petrolul’52 a coborât pe locul doi după prima etapă a returului Ligii A Prahova. Șefia a fost preluată de CS Blejoi, datorită golaverajului. Gruparea de lângă Ploiești s-a impus la Ceptura cu 6-2, iar acum se bucură de poziția de lider. Ambele echipe au câte 40 de puncte, însă formația blejoiană are un gol în plus la diferența de golaveraj. Jucătorii Petrolului nu sunt îngrijorați de această situație și așteptă înfruntarea directă din etapa a 3-a!
Petrolul a caștigat cu Păuleștiul si sub privirile celor care doresc să investească la gruparea ploieșteană. Cristi Vlad este cel care a stat tot timpul cu oaspeții. I-a condus în loja principală a stadionului de unde au urmărit partida. Au văzut și cele două goluri ale meciului, câte unul pe repriză, marcate de Păun și Tudor. Conducerea și jucătorii recunosc interesul acestora și spun că mai este “un colț” până când se vor semna actele.
Această echipă are viitor și asta s-a văzut înaintea meciului, când grupele de juniori au fost prezentate în aplauzele publicului. Lovitura de începere a fost dată de Șoni Pall, o glorie petrolistă, și tot înainte de meci fiul unui cunoscut suporter de la tribuna a doua, decedat săptămâna trecută, a primit din partea clubului un tricou și o minge, în semn de recunoștință.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co