Sport

Petrolul, pe urmele lui Bayern, Benfica, Sporting…

Conducerea clubului Petrolul a venit, astăzi, pentru prima oară în formulă completă. Apariția în fața presei a fost dominată de Mădălin Mihailovici, cel care s-a școlit la cluburi mari din Europa și spune că este un asociat al Petrolului, nu patronul echipei. El a spus că bugetul clubului este unul făcut pentru performanță. Compania rămâne alături de echipă indiferent de afacerile cu orașul și are încredere mare în Tavi Grigore. De aceea, în concepția lui, când va fi cazul vor pleca unii jucători, nu antrenorul. Echipa este neînvinsă de un an și jumătate iar Grigore vrea să prelungescă această serie invincibilă.
Mircea Dridea a văzut că Mihailovici are bilete de la meciuri memorabile ale Petrolului. De aceea, l-a întrebat dacă are tichetele și din timpul când juca el. În vreme ce președintele Vlad vrea ca acest club să nu mai treacă prin momente grele.
La acțiunea de astăzi, în interiorul sălii de socializare, așa cum spun cei de la UEFA, au fost puse și poze cu noul magazin care va fi deschis în curând. După conferință, conducerea Petrolului s-a întâlnit și cu fanii, așa cum au convenit ambele părți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co