Sport

Petrolul pleacă de la zero

Viitorul lui Hagi și Dinamo Zagreb. Sunt exemplele după care vor să se ghideze noii constructori ai Petrolului. Cristi Vlad și Mircea Dridea sunt din generații diferite, dar au același scop – renașterea clubului la care au scris istoria din iarbă. Vlad era team manager când Petrolul juca cu Dinamo Zagreb în preliminariile Europa League. El a ramas impresionat de structura clubului care vinde jucători, an de an, pe milioane de euro. Iar seniorul Dridea susține că exemplul clubului condus de Gică Hagi este cel mai bun pentru a construi noua grupare, de la cel mai mic fotbalist, la cel mai mare.

Tavi Grigore va fi ajutat de antrenorii secunzi Nae Constantin și Gică Liliac. Grigore spune că are conturată o listă de jucători pe care se află și 9 fotbaliști de la fostul Centru de Copii și Juniori. Vlad, Grigore și suporterii speră ca săptămâna viitoare să aibă loc reunirea lotului și primele antrenamente

Cristi Vlad a făcut o adresă către Primăria Ploiești astfel încât noua echipă să poata juca pe arena Ilie Oană și să primescă sigla, mărcile și palmaresul. De asemenea, toți cei care vor să contribuie financiar la bugetul clubului pot face donații în lei în contul deschis de asociația Petrolul ’52 la Alpha Bank – RO60BUCU181223539171.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co