Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolul s-a împrumutat

Petrolul s-a împrumutat de jucători. Așa se poate spune avănd în vedere că la acest moment trupa ploieșteană a adus patru jucători, toți împrumutați de la diverse echipe. Atacanții Moldoveanu și Rusu, de la Dinamo respectiv Hermannstadt, fundașul Borța, de la CSU Craiova și portarul Brănză, de la FC Botoșani. Ei își doresc să aibă evoluții căt mai bune ca să ajute Petrolul să promoveze.
Pe lîngă cei patru la reunirea lotului a venit și grecul Kozoronis care va semna un contract pe un an și jumătate dacă va trece vizita medicală. Tot din Grecia, conducerea clubului mai așteaptă un fundaș central. Antrenorul Cornățeanu a cerut ca pînă la plecarea în cantonamentul din Turcia lotul să fie complet.
Fotbaliștii Petrolului au fost luați tare din prima zi. La o temperatură de minus 5 grade, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici i-a supus pe jucători la un antrenament mixt cu mingi medicinale, alergări, flotări și stretching.
Clubul Petrolul a început noul an cu o veste tristă. La 78 de ani, s-a stins din viaţă Mihai Cristache, fost vice-preşedinte al grupării petroliste în anii `80-`90 şi unul dintre artizanii performanţelor obţinute de către formaţia ploieşteană în acea perioadă. Dumnezeu să-l odihnească!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co