Sport

Petrolul scoate două posturi la concurs

De maxim doi jucători mai are nevoie Petrolul 52 ca să-și contureze lotul. După amicalul victorios, 2-1 cu Dacia Unirea Brăila, antrenorul Tavi Grigore a spus că lotul mai trebuie acoperit pe două posturi. Deocamdată acestea sunt scoase la concurs și sunt destui care vor să le ocupe. Din jucătorii noi, tot vechii petroliști sunt certitudini. Principalul Tavi Grigore a spus că Robert Alecsandru, Radu Alecsandru, Alex Radu și Nini Popescu nu mai au nevoie de nici o testare. Sunt fotbalisti crescuți de Petrolul și au revenit la echipă ca să contribuie la reconstrucția ei.
Formația petrolistă a testat și câțiva jucători străini. Doi fotbaliști francezi, Khali și Hillion, dar și unul specializat în free-styler, Carlos Angyus. Mijlocașul Khali a reușit golul meciului, lob de la peste 20 de metri, iar cel victorios a fost marcat, din penalti, de Michel Jipa.
Execuția franco-marocanului nu l-a convins pe antrenor să-l oprescă, dar nici pe ceilalți. Grigore a spus că preferă să investescă în fotbalistii prahoveni decât în străini de aceiași valoare. Alți fotbaliști care vor să joace la Petrolul pot convinge staff-ul echipei într-un nou amical care se va disputa miercuri împotriva celor de la Petrolistul Boldești.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co