Actualitate

Petrolul și-a împrospătat atacul

Petrolul continuă campania de achiziții a lotului în perspectiva viitoarei stagiuni competiţionale.
Gruparea ploieșteană a obţinut semnătura tânărului Alexandru Eugen Nica. Este primul atacant, achiziționat în această vară de Petrolul, acesta fiind adus să-i creeze concurență golgeterului Sergiu Arnăutu, dar și lui Cosmin Lambru.
Nica are trăsături de marcator având în vedere că în ediţia trecută a eşalonului secund a înscris 12 goluri în cele 33 de partide jucate în tricoul formaţiei C.S. Baloteşti. Nica a semnat cu Petrolul un angajament valabil până în 2020. La Ploiești el se reîntălnește cu Claudiu Herea, amândoi jucând sezonul trecut la formația ilfoveană.
Până acum, galben-albaștrii au șase fotbaliști care au semnat. Pe lângă Nica au mai venit mijlocașii Cristi Danci, Jean Sobrinho, Sebastian Ghinga, Claudiu Herea și fundașul Florin Plămadă. Deocamdată, principalul Leo Grozavu are peste 20 de jucători la antrenamente, însă cu siguranță lotul va mai suferi modificări până la plecarea în singurul cantonament al verii.
Petroliştii şi-au aflat şi cel de-al treilea adversar din stagiul centralizat pe care-l vor efectua, în perioada 9-21 iulie, în Slovenia. Astfel, după jocurile cu Sloga Simin Han, echipă bosniacă din prima ligă, meci programat pe 11 iulie, şi Lokomotiv Zagreb, o formație croată tot de primul nivel, jocul fiind pus pe 20 iulie, a fost stabilit şi testul cu NK Gorica, o trupă nou promovată în prima ligă a croaților. Meciul se va disputa pe 17 iulie, la Velika Goria, singura necunoscută rămânând, astfel, numele adversarei din data de 14 iulie.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co