Actualitate

Petrolul, trei șanse pentru promovarea supremă!

Petrolul va avea trei variante de a reveni în prima ligă.
Cei de la Federația Română de Fotbal au stabilit că în sezonul viitor din liga secundă primele două vor promova în Liga 1, iar a treia clasată va disputa un baraj în dublă manșă cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1. Echipele clasate pe locurile 16-20 vor retrograda în al treilea eșalon.
La un moment dat, președintele Burleanu a spus că dorea implementarea unui sistem cu primele patru promovate direct, iar locul cinci să asigure prezența la baraj. Însă această variantă nu a mai fost adusă în discuție în cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF, care a avut loc la începutul acestei săptămâni.
Campionatul va începe în weekendul 4-5 august, urmând ca în 2018 să se joace 21 de etape. Ultima rundă din acest an va avea loc în 8-9 decembrie. Liga 2 Casa Pariurilor se va relua în 23-24 februarie 2019 și va avea programată ultima etapă, cea cu numărul 38, în weekendul 1-2 iunie 2019. Sezonul va avea parte și de patru runde intermediare, două în tur și tot atâtea în retur.
În noul sezon de Liga 2 vor participa 20 de cluburi. Echipele clasate pe locurile 16-20 vor retrograda în al treilea eșalon. Noul sezon al ligii secunde va fi extrem de disputat având în vedere că vor fi destule echipe cu tradiție care își doresc promovarea în primul eșalon: Petrolul, Universitatea Cluj, Farul Constanța, FC Argeș, UTA Arad. Vor fi, teoretic, și trei echipe numai din Timișoara: ACS Poli, Ripensia și ASU Politehnica Timișoara.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co